Inspiroiduin taas, tällä kertaa haasteesta numero 15, jossa aiheena oli hymy. Mitään asettelu tai tarvike vaatimuksia ei annettu, kunhan leiskan aiheena on hymy. Tiesin heti mitä paperia haluan käyttää tähän haasteeseen, vaikka en aluksi tiennyt minkä kuvan olisin laittanut, hyviä vaihtoehtoja oli niin monta. Päädyin kuitenkin isosiskoni kahdeksan vuotiaana ottamaan kuvaan jossa loppu perhe poseeraa ja hymyjäkin näkyy, vaikka ne hymyt eivät ole leiskan idea. Vaan sen idea on journaling, joka kertoo hymyistä sillä matkalla.

1806243.jpg
1806245.jpg1806246.jpg

Tausta paperi on siis aivan ihana Dream Street Papers:in valmistama, Muut paperit ja kukka napit ovat Tiimarin uusimmasta korttipakkauksesta ja kirjaimet ovat myös Tiimarin tuotantoa.

Löysin muuten Suomalaisesta kirjakaupasta kaksi scrapbookkia kahdellakymmenellä eurolla ja mukana oli 10 tummaa kuviopaperia, 10 valkoista 30x30 paperia, sekä kirjaintarroja ja muita tarrakoristeita. Mielestäni halpa ostos, verrattuna ainakin Tiimarin scrapbookkeihin. Mutta saako jostain (netistä) halvemmalla?