Ajattelin muuttaa askartelu nurkkaani, siis järjestellä sitä uudelleen, maalata seinät tms. ja tarvisin vinkkejä kaikenlaiseen säilyttämiseen. Joten, haastan sinut kuvaamaan koko askartelu nurkkauksesi tai pieniä yksityiskohtia siitä. Ja vaikka askartelisitkin aina esim. keittiön pöydällä, olisi kiva jos ottaisit muutaman kuvan siitä miten säilytät tarvikkeitasi. Alla kuvia omasta nurkastani.

1865800.jpg

Ensimmäisenä (osa) purkeista joita on pöydälläni aika rivi, sillä en omista hylly tms. tilaa. Säilytykseen käy hyvin pilttipurkit sillä tykkään niiden koosta. (Ulkonäkö onkin sitten toinen juttu)


1865804.jpg

Peltilaatikko, jossa on pieni osa valkokuvista (lempparit), yhdet kirjaintarrat ja tietysti pahvikoristeita. Niiden vieressä muki, joka sisältää maalaustarvikkeeni.


1865806.jpg

Maalausmukin vieressä kirjaintarroja (noi vaaleanpunaiset) ja musta säilytyslaatikko, joka sisältää nyt joulukalenteri jutut. Laatikon päällä minialbumi jolle ei ole parempaa paikkaa ja kännykkäkotelo jossa on nuolen malli ja muuta krääsää.


1865796.jpg

Viimeiseksi mielestäni nurkkaukseni paras osa, siskoni vanha maalausteline jossa säilytän näteimpiä (tai uusimpia..) sivuja. Minusta tuo on kamalan ispiroiva ja aika nättikin :) (Alin sivu vielä kesken, laitoin sen siihen vain kuvausta varten)


1865809.jpg

Tässä tarkempi kuva ylemmästä sivusta, sillä tein sen tänään. Hyvin yksinkertainen leiska, mutta tykkään siitä paljon, sillä tykkään kovasti vaaleanpunaisesta. Kuvassa on serkkuni.